hälytysvartiointi

Hälytysvartiointi

Hälytysvartioinnissa valvomme asiakaskohdetta 24/7 finanssialan keskusliiton hyväksymän hälytyskeskuksemme kautta. Hälytysvartioinnissa kohde on suojattu rikosilmoittimella ja hälytykset ohjautuvat hälytyskeskukseemme. Hälytyksien tullessa vartija menee viipymättä tarkastamaan hälytyksen syyn ja kirjaa siitä tapahtumailmoituksen sähköisen järjestelmämme kautta. Hälytysvartioinnissa otetaan vastaan usein muutkin hälytykset, kuten LVI- ja kylmälaitehälytykset. Hälytysvartiointi sopii kaikenlaisiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja keskustellaan enemmän palvelusta.

Pyydä tarjous

piirivartiointi

Piirivartiointi

Piirivartioinnissa ennaltaehkäisemme rikollista toimintaa ja tarkastamme, että kaikki on hyvin asiakaskohteella. Palvelussa sovitaan tietty määrä tietyille ajankohdille käyntejä, joissa vartija suorittaa yhdessä sovitut toimenpiteet. Piirivartioinnissa vartija puuttuu asiakaskohteella olevaan luvattomaan toimintaa ja raportoi siitä viipymättä. Yleisimpiä toimenpiteitä ilta- ja yöaikaan piirivartioinnissa on varmistaa hälytinlaitteiden olevan päällä, tarkastaa ovet ja ikkunat sekä piha-alue. Päiväaikaan yleisimpiä tehtäviä ovat rikollisen toiminnan ennaltaehkäisy ja henkilökunnan turvallisuuden varmistaminen.

Ota yhteyttä ja keskustellaan enemmän palvelusta.

Pyydä tarjous

paikallisvartiointi

Paikallisvartiointi

Paikallisvartioinnissa vartijan päätehtävä on puuttua asiakaskohteessa tapahtuviin häiriötilanteisiin ja rikoksiin sekä ennaltaehkäistä niiden syntymistä. Paikallisvartija huolehtii siitä, ettei rikokset ja häiriöt pääse vaikuttamaan asiakaskohteen toimintaan. Paikallisvartiointi on erinomainen ratkaisu isoihin ja keskikokoisiin myymälöihin, ostoskeskuksiin ja tapahtumiin.

Ota yhteyttä ja keskustellaan enemmän palvelusta.

Pyydä tarjous

henkilösuojaus

Henkilösuojaus

Henkilösuojauksessa keskeisenä tehtävänä vartija ennaltaehkäisee ja estää mahdolliset henkeen ja terveyteen liittyvät rikokset. Henkilösuojausta voi tarvita kuka tahansa henkilö, johon voi kohdistua riskiarvion mukaan hyvin todennäköisesti henkeen ja terveyteen liittyviä rikoksia. Suoritamme henkilösuojauksen aina siviiliasussa. Mikäli haluat tietää lisää henkilösuojauksesta, niin ota yhteyttä.

Ota yhteyttä ja keskustellaan enemmän palvelusta.

Pyydä tarjous

järjestyksenvalvonta

Järjestyksenvalvonta

Saat kauttamme järjestyksenvalvontapalvelua ravintolaan, yökerhoon, hotelliin sekä tapahtumiin. Järjestyksenvalvonnassa henkilökuntamme huolehtii kattavasti ja ammattitaidolla asiakaskohteen turvallisuudesta ja viihtyvyydestä puuttumalla häiriötekijöihin viipymättä. Olemme myös hyvin avoimia muille suoritettaville tehtäville, joten palvelusta saadaan varmasti hyvin kustomoitu ja tarpeeseenne sopivin.

Ota yhteyttä ja keskustellaan enemmän palvelusta.

Pyydä tarjous

Koulutukset, suunnitelmat ja kartoitukset.

Koultuksia yrityksellesi.

turvallisuuskoulutukset

Tarjoamme kattavat turvallisuuskoulutukset yrityksille. Olipa tarpeesi vain pienelle turvallisuuskävelylle tai suuremmalle koulutuspäivälle, niin palvelemme tarpeesi mukaan. Koulutukset järjestetään yhteistyökumppanimme tiloissa tai sitten teidän yrityksessänne. Kaikki koulutukset räätälöidään yrityksenne mukaan ja siksi ne ovatkin hyvin toimivia. Koulutukset sopivat yrityksiin, joissa riskikartoituksen perusteella on paljon riskejä, joihin ei voida tehdä toimenpiteitä kiinteillä ratkaisuilla. Näissä tapauksissa henkilökunnan säännöllinen kouluttaminen ja vaaroista kertominen on toimivin ratkaisu.

suunnitelmat

Turvallisuussuunnittelu on yksi yrityksemme palveluista ja takaammekin laadukkaat dokumentit niin pienille, kuin isoillekkin toimijoille. Soita kysy lisää, niin katsotaan miten voisimme palvella teitä.

turvatekniikka

Turvatekniikkassa palvelemme pääsääntöisesti yksityisiä toimijoita ja pieniä yrityksiä. Suuremmat projektit toteuttaa yhteistyökumppanimme.

Tietosuojaseloste | Ota yhteyttä | 24/7 päivystys: 041 494 7403

© KP Vartiointi Oy 2022 | Y-tunnus 3262362-4 | +358 41 495 0476